Izvor: PRObjave.com, 26.Jan.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak kampanje za promociju pravih vrednosti među mladima "Stvarno važno"

Takmičenje za najbolji video na temu "Šta je meni stvarno važno?", namenjeno mladima do 30 godina, počelo je 20. januara i trajaće naredna dva meseca, do 20. marta. Ovo takmičenje je nastavak kampanje "Stvarno važno" koju, u cilju promocije pravih vrednosti među mladima u Srbiji, vodi Fondacija "Ana i Vlade Divac".
Pravo učešća u takmičenju imaju svi mladi do 30 godina a potrebno je da kreiraju video materijal na temu "Šta je meni stvarno važno?" i postave ga na sajt www.stvarnovazno.org. Autori tri najbolja video zapisa biće nagrađeni flip video kamerom.

Fondacija "Ana i Vlade Divac" je u okviru projekta "Vrednosti mladih u Srbiji" u oktobru prošle godine pokrenula kampanju "Stvarno važno". Za samo tri meseca, koliko kampanja traje, putem internet stranice i drugih kanala komunikacije pristiglo je više od 1600 opisa i komentara vrednosti koje su mladi u Srbiji definisali kao značajne i stvarno važne za njih..

Reči ljubav, osmeh, bliskost, optimizam, volja i s(a)vest, koje su predstavili vrednosti promotera ove kampanje (Nаđа Higl i Milorаd Čаvić, glumci Miloš Biković i Branislav Trifunović, umetnik Mаrčelo, Anа i Vlаde Divаc) imale su najviše komentara. Pored njih, mladi su izabrali i reči kao što su: prijateljstvo, porodica, sloboda, mašta, hrabrost, sreća, iskrenost"

Kampanja "Stvarno važno" se realizuje uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice koji, u okviru programa "Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva" podržava projekte usmerene na aktivizam građana.
Kontakta - Agencija za odnose s javnošću
Hadzi Ðerina 27
11000 Beograd
Tel: + 381 11 24 39 384
Email: suzana.milicic@kontakta.rs

Kontakt:
Suzana Miličić
Email: suzana.milicic@kontakta.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je stvarno važno u Srbiji?

Izvor: B92, 26.Jan.2012

Takmičenje za najbolji video na temu "Šta je meni stvarno važno?”, namenjeno mladima do 30 godina, počelo je 20. januara i trajaće naredna dva meseca, do 20. marta...Ovo takmičenje je nastavak kampanje "Stvarno važno” koju, u cilju promocije pravih vrednostim među mladima u Srbiji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.