Muška moda: kreativnost na delu

Izvor: PRObjave.com, 25.Apr.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muška moda: kreativnost na delu

Ovo sezone, čini se više nego svih prethodnih, mušku modu karakterišu upečatljivi trendovi. Bilo da ste svetski putnik, ljubitelj elegancije ili sportski tip, aktuelni broj Esquire magazina u ESQ šoping specijalu vam donosi ultimativnu selekciju vodećih trendova i sve dodatne informacije koje mogu biti od koristi prilikom šoping plana za leto koje je pred nama.
U iščekivanju toplog vremena spremite se za tropiko talas, vodeći prolećni trend koji je našao primenu u poznatim svetskim kolekcijama. Must-have komadi su špagerice, kao i brodarice ili mokasine, koje su praktične za kombinovanje sa laganim materijalima i ležernim krojevima. Za sve one sa izraženim nekomformističkim stavom preporuka je kombinovanje pruga na pruge. Maskirni print je uvek u modi, od statusa trenda koji je masovno bio prihvaćen pre par godina postao je neizostavni deo klasičnog-urbanog stila. Sve prisutnija je modifikacija klasičnih odela kroz inovativne boje, krojeve i dezene. Krajnji savet modnih znalaca je vrlo jasan - svakoj kombinaciji dajte lični pečat u vidu efektnog detalja: kačketa od rafije, široke kožne narukvice, dugmadi za manžetne u formi čvora ili kaiša sa etno motivom... Potražite i mnoge druge ideje u aprilskom izdanju magazina Esquire... Kreativnost je uvek na ceni!
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.