Moto oprema na sajtu militaryshop.rs

Izvor: PRObjave.com, 14.Mar.2024, 17:53

Moto oprema na sajtu militaryshop.rs

Zaštitna oprema za vozače motora i njihova vozila mogu se pronaći u online prodavnici militaryshop.rs sa brzom isporukom i pouzdanom kupovinom.
Moto oprema u ponudi je domaće proizvodnje i mogu se pronaći pokrivke za motore, kamašne, grejači, štitnici, podkape i drugi proizvodi koji su potrebni pri svakoj vožnji skuterom ili motorom. Oprema je izrađena od kvalitetnih materijala i prilagođena je svim potrebama i izazovima sa kojima se vozači susreću na putu.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Broj dostavljača je doživeo ekspanziju u urbanim sredinama a velika većina koristi motore i skutere za transport što je povećalo potražnju za robom ovog tipa. Ništa manje u našoj bazi kupaca su i pasionirani bajkeri i vozači koji su svakodnevno na putevima i ulicama širom Srbije."
Na sledećem linku može se pogledati ponudu: Moto oprema - poručite odmah - Military Shop Beograd

O brendu MilitaryShop.rs
On line prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 12.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.