Motel KOLIBE između Crnogorskog primorja i planina

Izvor: PRObjave.com, 19.Apr.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motel KOLIBE između Crnogorskog primorja i planina

Sledeća destinacija koju želite da posetite je Crna Gora. Bez obzira da li ste krenuli na more, neku od crnogorskih planina ili do čuvene svetinje, manastira Ostrog, u motelu „Kolibe" možete da se odmorite i uživate u prirodnom ambijentu uz tradicionalne crnogorske specijalitete. Sagrađen je u prepoznatljivom crnogorskom stilu, po uzoru i osobitostima tradicionalne crnogorske arhitekture.
Motel „Kolibe" je kategorizovan sa 4**** zvezdice.
Posjeduje lični natkriveni parking.
Iz „Koliba" nijedna destinacija nije daleko
Ovaj motel nalazi se na 5 km od manastira Ostrog. Od glavnog grada, Podgorice, udaljen je 40 km, a od podgoričkog aerodroma Golubovci 52 km. Ako vas put vodi preko Nikšića, od „Koliba" ste daleko 14 km.
Ukus tradicije u nacionalnom restoranu
U sklopu motela je restoran „Koliba" koji svojim gostima nudi bogat izbor crnogorskih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način, kao i vrhunskih pića. Možete uživati u ukusima detinjstva ili probati jela koja do sada niste imali priliku. Cicvara, kačamak, sušeni ovčiji košet, pršut sa dinjom, teletina ili jagnjetina ispod sača, domaći sir i kajmak su samo neki od specijaliteta koji vas očekuju u ponudi ovog restorana.
Oznaka CD - potvrda kvaliteta Sertifikat HACCP- garant zdravstvene bezbjednosti hrane
Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge i odličnoj lokaciji, restoran „Koliba" nosi i prestižni znak CD što ga svrstava u red privilegovanih restorana kada je reč o ishrani diplomata iz čitavog sveta.
U restoranu „Koliba" sva hrana se priprema po HACCP sistemu, što garantuje svu zdravstvenu bezbjednost kao nosioca HACCP sertifikata.
Prespavajte i budite odmorni za nastavak puta
Ukoliko želite da iskoristite dan u priodi na svežem vazduhu, pa tek onda nastavite put, „Kolibe" vam nude i uslugu noćenja. Smeštajne kapacitete čini pet bungalova i osam soba. Bungalovi su apartmanskog tipa i izgrađeni od drveta. Opremljeni su: mini barom, klimom, satelitskom TV i WiFi internetom.
Do crnogorskog primorja vam je potrebno sat i po vožnje, dok u planinski deo Crne Gore stižete za sat vremena.
Rezervacije putem broja telefona: +382 67 888 189
Motel KOLIBA
Bogetići
81402 Nikšić, Crna Gora
Tel: +382 67 888 189
Email: office@kolibe.me
Web: www.kolibe.me
Kontakt:
Blagoje Cicmil
Funkcija: vlasnik - direktor
Tel: +382 67 888 189
Email: kolibe@t-com.me

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.