Izvor: PRObjave.com, 14.Mar.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna kuća Luna poziva na Ladies Shopping Night

Modna kuća LUNA poziva na Ladies Shopping Night koji će se održati u Beogradu, Trg Nikole Pašića 1 u četvrtak, 15. marta 2012. godine u 19:30 časova. Gost večeri biće TV voditeljka Sanja Marinković.
Modna kuća LUNA iz godine u godinu, već više od dve decenije, potvrđuje kvalitet svog poslovanja i dokazuje vrednost doslednosti u praćenju stila. Sve to vreme je LUNA okrenuta ženi, njenoj potrebi da istakne svoju prefinjenost i nežnost, ali istovremeno i snagu i energiju. Brend LUNA namenjen je ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

Kvalitet svog rada Luna potvđuje konstantnim napretkom, kako kroz širenje evropskog i svetskog tržista na kom je prisutna (Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, ali i Norveška, Holandija i Australiji), tako i brojem priznanja koja su joj dodeljena u zemlji i regionu.

Uz lanac prodajnih objekata: u Mariboru-Slovenija (NS EUROPARK, Pobreška cesta 18), Beogradu (Trg Nikole Pašića 1), Požarevcu (Tabačka čaršija 2), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26), na Zlatiboru (TC Zlatibor), u Bijeljini-BiH (Gavrila Principa 9), Podgorici-Crna Gora (Ulica slobode 3) i Budvi-Crna Gora (Stari grad), franšize na visokom nivou razvoja, proizvodni prostor od preko 3000 m2, više od 120 stalno zaposlenih i jos toliko spoljnih saradnika, LUNA je danas stabilan i uspešan poslovni sistem, predvođen modernim menadžerskim timom i kreativnim dizajnerskim timom.

O tome svedoči i regionalna nagrada "Biznis partner 2011" u oblasti modne industrije, koja je LUNI dodeljena među predstavnicima 44 kompanije iz Srbije i regiona. Činjenica da je LUNA izabrana od strane uspešnih kompanija i pojedinaca, govori o prepoznatljivosti kvaliteta njenog rada. Niz znacajnih priznanja krajem 2011. godine dopunjen je Specijalnom nagradom Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) za najbolju zenu preduzetnika Biljani Jovanovic, vlasnici i direktorki LUNE.

Važno je spomenuti i angažman Modne kuće LUNA van privrednih aktivnosti. Naime, modna kuća LUNA poznata je kao pokrovitelj i organizator mnoštva kulturnih dešavanja i humanitarnih akcija, kao i inicijator i donator brojnih obrazovnih i humanitarnih fondova.
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867

Kontakt:
Jelena Milunović
Funkcija: Asistent za odnose sa javnošću
Tel: +381 11 3861970
Mob: +381 (0) 64 82 81 80
Email: jelenam.blumen@yahoo.com

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

"Niče i 2001:Odiseja u svemiru" - izložba i predavanje

Izvor: StudentskiRadio.com, 15.Mar.2012, 14:54

Univerzitetska biblioteka "Svetozar Marković" i Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuju predavanje "Niče i 2001: Odiseja u svemiru"' 15. marta 2012. godine u 19 časova u Univerzitetskoj biblioteci, Bulevar kralja Aleksandra 71. Predavanje će održati jedan od najuglednijih antorpologa...

Nastavak na StudentskiRadio.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.