Izvor: PRObjave.com, 09.Jul.2009, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni foto konkurs SNAPSHOT: EUROPE

"SNAPSHOT EUROPE" - Međunarodni konkurs skupštine evropskih regiona za najbolju fotografiju biće otvoren do 31.7.2009. godine.
Agencija za energetsku efikasnost Republike Srbije poziva sve zainteresovane organizacije i društveno odgovorne medije da širenjem ove informacije obezbede visok plasman mladima iz Srbije. Mladi su ti koji razbijaju stereotipe, razmišljaju o integracijama, ekologiji, energetskoj efikasnosti i kulturnom dijalogu na evropski način, a mi iz Agencije želimo da fotografije iz Srbije otputuju u Evropu i da svojom kreativnošću dokažemo da smo već deo nje! Jedna od prvih organizacija koja nam je pružila podršku jeste Moja Srbija, koja je nedavno završila kampanju "Birajmo domaće!". Pored podrške univerziteta, Agencija očekuje i aktivnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, kao i nevladinih organizacija na dobrovoljnoj osnovi.
Agencija za energetsku efikasnost
Omladinskih brigada 1
11070 Beograd
Web: www.seea.gov.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.