Lansiraj svoju karijeru kroz besplatne radionice sa najvećim poslodavcima u Srbiji!

Izvor: PRObjave.com, 19.Maj.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lansiraj svoju karijeru kroz besplatne radionice sa najvećim poslodavcima u Srbiji!

Interaktivne radionice sa kompanijama u okviru projekta Career Days održaće se 18. maja u prostorijama Savremene gimnazije (Beograđanka) u Beogradu, a cilj radionica je da se mladima približi proces apliciranja za željeni posao.
„Career Days" je projekat koji već dugi niz godina realizuje omladinska organizacija AIESEC.
To je centralni događaj u oblasti razvoja karijere i zapošljavanja koji nudi priliku studentima da dobiju posao ili praksu u Srbiji i inostranstvu. Projekat se sastoji iz radionica, simulacija intervjua i sajma zapošljavanja i praksi.
Radionice sa kompanijama koje nose naziv Dan uspeha predstavljaju prvi korak na kojem ćete naučiti kako se ponašati na razgovoru za posao, kako se piše dobar CV i motivaciono pismo, kao i kako izgledaju testovi u procesu selekcije kandidata za jedan posao.
Neki od najvećih poslodavaca u Srbiji biće kompanije učesnice koje će na interaktivan način objasniti šta je to što oni zapravo traže od mladih koji apliciraju za određene pozicije, kao i još mnogo korisnih informacija i trikova pomoću kojih se možete izdvojiti od ostalih i prikazati sebe na najbolji mogući način.
Učešće je potpuno besplatno, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka: bit.ly/DanUspehaPrijava.
Za više informacija o projektu posetite sajt ili facebook stranicu Career Days-a.
AIESEC Ekonomski Fakultet
Kamenička 6
11000 Beograd
Tel: 011 30 21 196
Email: office@ef.aiesec.org.rs

Kontakt:
Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Mob: +381 (0) 62 355962
Email: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Sportski dan na Štrandu 21. maja

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2018

Sportski dan održva se u nedelju, 21. maja na Štrandu, kod male bine od 11-14 časova, a u okviru projekta "Aktivni sa stilom" koji realizuje "Aktiv NS"...Realizovaće se različite sportske aktivnosti: aerobik, joga, tim bilding igre, obuka iz prve pomoći i samoodbrane. Voditelji programa su profesori...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.