Izvor: PRObjave.com, 03.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izložbe u Kulturnom centru Grad 2010.

Novootvoreni kulturni centar Grad poseduje dva galerijska prostora, od kojih se jedan nalazi na donjem nivou i površine je 30 kvadratnih metara, a drugi je na spratu i zauzima 150 metara kvadratnih.
Savet galerije čine jedan od osnivača kreativne agencije Bruketa&Žinić OM iz Hrvatske Davor Bruketa, grafički dizajner Nebojša Cvetković iz Srbije, slovački fotograf Martin Kollar iz Agence VU, modni dizajner Rickard Lindquist iz Švedske, dizajner i art direktor B92 Igor Oršolić iz Srbije, grafička dizajnerka Imelda Ramović iz agencije Bruketa&Žinić OM iz Bosne i Hercegovine i umetnička direktorka Grada i Kulturnog fronta Ljudmila Stratimirović.

Predloge treba slati na adresu info@culturalfront.net do 15. septembra 2009.
Kulturni Front
Makedonska 22
11000 Beograd
Tel: 011 316 42 96
Email: info@culturalfront.net
Web: www.culturalfront.net

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.