Kompanija MaxBet sa agencijom Eighty Four Frames priprema novu tv reklamu

Izvor: PRObjave.com, 10.Dec.2012, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MaxBet sa agencijom Eighty Four Frames priprema novu tv reklamu

Kompanija MaxBet priprema snimanje nove reklame za MaxBet sportske kladionice, a kao i do sada, reklamu će raditi agencija Eighty Four Frames. Dobro uigran tim kreiraće zanimljivu reklamu, koja će biti osmišljena u skladu sa dosadašnjim reakcijama igrača i posle detaljnog analiziranja marketinških poteza u oblasti igara na sreću.
Maksbet reklame prate dva kuma u mnogim životnim situacijama. Oni su ljubitelji sporta i sportskog klađenja, te mnoge kladioničarske termine koriste i u svakodnevnom životu. Igrači će uskoro saznati da li će MaxBet i dalje pratiti priču dva kuma ili će krenuti u drugom smeru. Pošto proverena ekipa ponovo radi na kreiranju reklame, sigurno je da neće izostati zanimljiva priča puna sportskih detalja koja je namenjena svim zaljubljenicima u sport.
Eighty Four Frames je marketing agencija orijentisana na osmišljavanje i realizaciju televizijskih formi kao što su reklame, džinglovi, špice, promotivni video spotovi i slično. Do sada je ova agencija zabeležila veliki uspeh i privukla pažnju snimljenim reklamama. Mnoge reklame su dobile nagrade, a jedna od njih (Infostud) novinovana je za najbolju reklamu u Srbiji za 2012. godinu.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.