Izvor: PRObjave.com, 30.Maj.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MaxBet i specijalna bolnica Vita promovišu odgovorno klađenje

Osnivač kompanije MaxBet Saša Marčeta rekao je povodom pokretanja akcije o razvijanju svesti o odgovornom klađenju da je klađenje zabava sa mogućnošću dobitka, a ne vid zarade. Sama promocija je izuzetno odgovoran zadatak, stoga se detaljno planira svaki korak, radi postizanja što boljeg efekta.
Iz tog razloga, kompanija MaxBet je, u saradnji sa specijalnom bolnicom za lečenje bolesti zavisnosti "Vita" iz Novog Sada osmislila brojne načine za promociju odgovornog klađenja. Saradnja je od izuzetnog značaja jer će na taj način javnost dobiti sve informacije koje su potrebne, od osobe kojoj se mogu javiti za pitanja, savete, pa do stručne edukacije putem raznih predavanja i radionica.
Potrebno je definisati odgovorno klađenje i kockanje, a sa druge strane definisati i patološko klađenje i kockanje. U skladu sa stručnim određivanjem ovih pojmova, MaxBet će, uz pomoć bolnice "Vita" organizovati niz projekata, radionica i predavanja.
Već dugi niz godina, MaxBet podržava akcije ovog tipa, jer je statistika o zavisnosti od kocke zastrašujuća, a kao društveno odgovorna kompanija imamo potrebu da učinimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli u promovisanju odgovornog klađenja i kockanja.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.