Izvor: PRObjave.com, 16.Avg.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MaxBet apeluje na odgovornost pri kockanju/klađenju

U cilju smanjenja broja patoloških kockara, kompanija MaxBet podseća sve igrače na pojam odgovornog kockanja. Osnivač MaxBet-a, Saša Marčeta napominje da se pod odgovornim kockanjem/klađenjem podrazumeva "kockanje pod kontrolom i motivisano idejom: ja sam odlučio da se razonodim, izdvojim određenu svotu novca nakon koje ću prestati da igram, bez obzira na to da li dobijam ili gubim."
Kraj leta za igrače znači početak velikih turnira, takmičenja i kladionice su sve posećenije, a i ponuda sportskih dešavanja je veća. Zaljubljenici u sport i sportsko klađenje uživaće u prenosima utakmica i dobrom društvu, ali treba biti oprezan u klađenju i voditi računa o tome da se ne potroši više novca nego što je za to odvojeno.
Prema podacima Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti iz Beograda, u Srbiji broj patoloških zavisnika od igara na sreću dostiže od 4 do 6 hiljada. Apeluje se na igrače da budu oprezni pri kockanju/klađenju, ali i na prijatelje i rodbinu koji mogu pomoći ukoliko primete simptome patološke zavisnosti.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.