Kompanija EKO Serbia donirala 5 miliona dinara za borbu protiv korona virusa

Izvor: PRObjave.com, 03.Apr.2020, 13:14

Kompanija EKO Serbia donirala 5 miliona dinara za borbu protiv korona virusa

EKO Serbia, mreža benzinskih stanica, donirala je 5 miliona dinara za nabavku medicinske opreme u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja bolesti COVID-19.
Kao vitalna pomoć, 2 miliona dinara donirano je Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak", za kupovinu potrebnih supstanci i reagenasa u svrhu testiranja pacijenata na COVID-19.
Drugi deo donacije u iznosu od 3 miliona dinara namenjen je za kupovinu respiratora, ključnih medicinskih instrumenata potrebnih u borbi sa najtežim slučajevima bolesti COVID-19.
Na ovaj način, EKO Serbia se pridružila inicijativi UNICEF-a u Srbiji u naporima da se pruži podrška Vladi Srbije u borbi protiv virusa korona.
Ova donacija ima za cilj da doprinose društvenoj zajednici i da podrži zdravstveni sistem Srbije.
EKO Srbija pridružila se na ovaj način i drugim kompanijama iz Hellenic Petroleum grupe u nastojanju da pruži podršku zdravstvenom sistemu u oblastima prevencije, dijagnostike i lečenja obolelih, u svih šest zemalja u kojima Grupa posluje.
Benzinske stanice EKO Srbija kompanije ostaju otvorene kako bi pružile podršku svim našim vozačima tokom vanrednog stanja, dok su paralelno preduzete sve neophodne mere za zaštitu kako zaposlenih, tako i kupaca, jer su bezbednost i zdravlje ljudi naš apsolutni prioritet.
Eminent Communications
Serdar Janka Vukotića 2
11090 Beograd
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

DDOR osiguranje doniralo 11 miliona za borbu protiv virusa korona

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2020

DDOR osiguranje doniralo je ukupno 11 miliona dinara pomoći republičkim i pokrajinskim institucijama, kao i Gradu Novom Sadu, za podršku u borbi protiv COVID-19...Sredstva su uplaćena na namenske račune Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i Pokrajinskog sekretarijata za zdravlje, ali i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.