Kafe restoran Bacano 1. maja pauzira sa večernjim programom

Izvor: PRObjave.com, 23.Apr.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafe restoran Bacano 1. maja pauzira sa večernjim programom

Povodom 1. maja, kafe restoran Bacano obaveštava goste da će taj dan pauzirati sa večernjim programom. Taj dan posvećen je odmoru i uživanju u prirodi, te se zbog toga neće održati večernja svirka, a nakon toga nastavlja se sa rasporedom večernjih nastupa sa jednim izuzetkom: nedeljom neće biti uživo nastupa od maja.
Lepo vreme koje smo dugo čekali navelo je mnoge restorane i kafiće da iznesu letnje bašte, a Bacano nije izuzetak. Sa prvim sunčevim zracima, postavljena je velika Bacano bašta, jedna od najlepših u gradu i od tada je svakodnevno puna gostiju. Večernji nastupi u Bacanu, uskoro će se premestiti u baštu gde će svi moći da uživaju u prirodi, svežem vazduhu i prijatnoj muzici.
Posmatranje zalaska sunca sa dragim ljudima uz lepu muziku je nešto što možete da doživite u bašti kafe restorana Bacano. U cilju da ispuni sve želje svojih gostiju, Bacano tim svakodnevno osmišljava nova iznenađenja i projekte. Uspeh tog truda meri se osmesima zadovoljnih gostiju kojih je svakim danom sve više. Predstoji nam lepo proleće i veselo leto, a Bacano vas poziva da se pridružite hedonističkom užitku i prepustite Bacano doživljaju!
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.