Kada robot napravi PVC prozor

Izvor: PRObjave.com, 25.Apr.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada robot napravi PVC prozor

Kompanija MR PVC iz Beograda je otvaranjem novog obradnog centra početkom aprila 2018. godine dodatno proširila svoj proizvodni kapacitet i uvećala asortiman svojih proizvoda.
Novi obradni centar se praktično sastoji od robota koji koristi namenski softver za proizvodnju PVC stolarije tj. PVC profile. Prednost ovakvog procesa je što radnik samo na početku procesa ubacuje profile u mašinu koja zatim sama, na osnovu zadatog projekta uvlači profile na obradu. Na ovaj način uvećava se automatizacija celog procesa kao i skraćuje potrebno vreme za dobijanje gotovog proizvoda.
Mašina je mogućnosti da samostalno seče profile, priprema kondenz otvore, buši pripremne rupe za okove i ručice itd. Na ovaj način završna obrada je podignuta na potpuno viši nivo.
Uz kapacitet od 240 ramova dnevno, ulazi se u domen serijske proizvodnje a postojeća CNC varilica i čistilica dodatno upotpunjuju kapacitete kompanije.
Preduzeće „MR PVC SISTEM" je počelo sa radom 2003. godine kao mala porodična radionica za izradu PVC stolarije sa samo 2 zaposlena. Petnaest godina kasnije, firma broji preko 30 zaposlenih uz dva izložbena salona u Beogradu. Uspešno poslovanje na domaćem prenelo se i na inostrana tržišta tako da već godinama MR PVC izvozi u Austriju i Nemačku.
MR PVC Sistem doo
Vojačka 56
Beograd
Tel: 011 8482552
Email: office@mrpvcsistem.rs
Web: www.mrpvcsistem.rs/

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.