Jovana Stojanović u Galeriji ULUS

Izvor: PRObjave.com, 21.Jul.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Stojanović u Galeriji ULUS

Beograd, 21. Juli 2010. / PR Objave Najava - Izložba Jovane Stojanović u Galeriji ULUS pod nazivom Igralište, biće otvorena 21. jula u 19 sati. Izložba će biti otvorena do 3. avgusta 2010. godine. Beskrajne igre predstavljaju samu suštinu igre kao rudimentarnog procesa u kome su ispunjena dva glavna uslova, a to su da je igrač slobodan i da ne teži nikakvom određenom cilju, odnosno pobedi. Ove igre nemaju definisan ni početak ni kraj, u njima se vreme ne troši, već jednostavno traje.

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Odložena prodaja kompleksa Ineks Zlatna obala

Izvor: Beta, 21.Jul.2010

BEOGRAD, 21. jula 2010. (Beta) - Otvaranje ponuda za kupovinu nepokretnosti i opreme hotelsko-turističkog kompleksa "Ineks Zlatna obala" u Sutomoru, u Crnoj Gori, odloženo je za 19. septembar, objavila je u sredu Agencija za privatizaciju...Poziv zainteresovanim kupcima objavljen je u maju move...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.