Još jedna premijera: Od sada obaveze po platnoj Super Kartici možete da plaćate i na kasi

Izvor: PRObjave.com, 04.Apr.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna premijera: Od sada obaveze po platnoj Super Kartici možete da plaćate i na kasi

Korisnici platne Super Kartice od sada mesečne račune za ovu karticu mogu da izmiruju na kasama ili info pultovima u odabranim Roda, Mercator i IDEA prodavnicama.
Kako bi korišćenje platne Super Kartice bilo još jednostavnije, Sberbank Srbija i Mercator-S omogućili su njenim korisnicima jedinstvenu pogodnost: plaćanje obaveza po kartici na čak 30 odabranih lokacija Roda, Mercator i IDEA prodavnica.
Ovo je prva kartica u Srbiji koja pruža ovu mogućnost svojim korisnicima, a koju izdaje banka. Sve odabrane lokacije na kojima je moguće izvršiti izmirenje obaveza po kartici su posebno vizuelno obeležene i uplate mogu da se vrše isključivo gotovinom.
Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport, Avenija Mode i Beautique prodavnicama iz Mercator-S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih kupovina u mreži Super Kartica partnera, kao i ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica pruža svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.
Više inofrmacija o pogodnostima platne Super Kartice možete dobiti u ekspoziturama Sberbank Srbija, pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtovima www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.