Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Izvor: PRObjave.com, 25.Feb.2022, 17:04

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš - BEST Niš.
Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi.
Osnovni cilj Job Fair-a jeste da se mladima omogući sticanje iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci kako bi izgradili uspešnu karijeru. Studenti i mladi ljudi imaće priliku da besplatno prate različite tribine, prezentacije kompanija i interaktivne radionice, kao i da u njima učestvuju. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.
Zadovoljstvo i čast je objaviti da će se, za razliku od prošlog sajma održanog u onlajn varijanti, predstojeći 14. po redu Job Fair organizovati od 7. do 9. marta 2022. godine u hibrindnoj varijanti, uživo u hotelu „Tami Residence" u Nišu.
Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.
Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.
Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš
Aleksandra Medvedeva 14a, Elektronski fakultet Niš, kancelarija 3 na medjuspratu M1
18000 Niš
Tel: +381 18 52937
Email: nis@BEST.eu.org
Web: www.bestnis.rs
Kontakt:
Natalija Mitić

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.