Izvor: PRObjave.com, 10.Feb.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezička pismenost mladih - besplatni kursevi stranih jezika za srednjoškolce

Projekat Jezička pismenost mladih, koji organizuje studentska organizacija AIESEC, zamišljen je kao besplatni kurs španskog, italijanskog i grčkog jezika, koji će srednjoškolcima držati volonteri iz naše zemlje, ali i zemalja čije će jezike učiti. Osim što će naučiti novi jezik, imaće priliku da se upoznaju i sa kulturom te zemlje kroz kulturne večeri i slične događaje.

Svi volonteri proći će posebne edukacije, kako bi đacima omogućili da brzo i lako savladaju novi jezik, ali da se pritom i odlično zabave. Radionice će biti interaktivne i u njih će biti uključeni različiti audio i vizuelni elementi. Kurs počinje 27. februara i trajaće šest nedelja. Po završetku projekta, organizovaće se završni događaj, gde će biti dodeljeni sertifikati svim učesnicima ovog konkursa.

Aplikacije će naknadno biti otvorene na sajtu www.ef.aisec.org.rs

AIESEC je svetska međunarodna platforma koja ima više od 50.000 članova mladih ljudi koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Organizacija stvara mlade lidere u preko 111 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima nudeći mogućnost usavršavanja kroz lideska iskustva i globalni program razmene.
AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Kamenička 6
11000 Beograd
Tel: +381.11.262.1455
Fax: +381.11.262.1455
Email: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Kontakt:
Jelena Stevanović
Funkcija: Public Relations Team 2011/2012
Mob: +381.63.784.11.83
Email: jelenalenastevanovic@gmail.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.