Jedinstvena prilika koja će uštediti hiljade dinara vašeg budžeta, ali ponuda je ograničena!

Izvor: PRObjave.com, 29.Mar.2023, 16:18

Jedinstvena prilika koja će uštediti hiljade dinara vašeg budžeta, ali ponuda je ograničena!

Jedinstvena ponuda najpopularnijih artikala iz kategorije rančeva, čizmi, pantalona i jakni sada se može kupini po fenomenalnim cenama do kraja meseca ili dok traju zalihe na militaryshop.rs sajtu.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Pozivamo sve naše pratioce i oni koji to nisu da iskoriste ovu priliku i obezbede sebi kvalitetnu odeću, obuću i opremu koja će trajati dugo i ispuniti sve njihove potrebe. Prava je retkost da svi najpopularniji artikli budu na popustu u istom trenutku. Uštedite hiljade dinara kupovinom u ovom trenutku."
Najpopularnija jakna na svetu, M65 Brandit Vijetnamka, sada je na akcijskoj ceni sa kojom se štedi 3,000din. Jakna je za zimsko vreme ali kada se izvadi uložak može se nositi u prelaznim periodima poput proleća i jeseni.
Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/shop/odeca/jakne/brandit-jakne/jakna-sa-uloskom-m65-vijetnamka-brandit-crne-boje/
Veliki broj boja i model ranca koji je osmišljen za sve vaše potrebe bilo da sa njim putujete ili koristite u toku jednog dana. Brandit Patch 40L ranac vam nudi udobno nošenje svega što vam je potrebno i što nosite sa sobom. Kupovinom na akciji ušedećete oko 2,000din pa treba iskoristiti ovu jedinstvenu priliku što je pre moguće jer je ponuda ograničena.
Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/rancevi-i-torbe/brandit-rancevi/brandit-rancevi-40-l/
Kada je obuća u pitanju tada je kvalitet na prvom mestu kako bi vaše noge bile suve i kako bi vam korak bio lagan dok prelazite velike distance. Artra modeli obuće su napravljeni po najsavremenijim standardima. Kupovinom danas možete uštedeti do 5,000din što je izvanredna prilika!
Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/artra-cizme/
Sve popularnijie su takozvane džeparice i mnogi ih nose zbog praktične upotrebe na poslu ali i u svakodnevnoj režiji. Materijali su kvalitetniji od komercijalnih modela pantalona, rip-stop tkanje sprečava paranje i daje snagu pantalonama u stresnim situacijama. Veliki džepovi nude opciju da na dohvat ruke ponesete sve neophodno. Kupovinom Pentagon BDU pantalona uštedećete do 2,000din dok traje ponuda.
Ove artikale možete pogledajte na linku: https://www.militaryshop.rs/oznaka-proizvoda/pentagonbdu/

O brendu MilitaryShop.rs
nline prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.