Jedini sajt u Srbiji koji je stvorio jedan životni stil i postao biznis bez konkurencije

Izvor: PRObjave.com, 28.Mar.2024, 12:57

Jedini sajt u Srbiji koji je stvorio jedan životni stil i postao biznis bez konkurencije

Sajt militaryshop.rs predstavlja daleko veću ideju od sajta za prodaju taktičke opreme to je mesto koje okuplja veliki broj ljudi sa sličnim životnim stilom ili pasijom prema sličnim stvarima. Brend i karakter militaryshop-a vidi se u paleti proizvoda koji se prodaju na ovom sajtu a kada bi sve te kategorije artikala pretvorili u karakterne crte neke osobe to bi zvučalo ovako...
Brend i karakter militaryshop-a vidi se u paleti proizvoda koji se prodaju na ovom sajtu a kada bi sve te kategorije artikala pretvorili u karakterne crte neke osobe to bi zvučalo ovako... Osoba koja ima strast prema lovu i aktivnostima u prirodi, ljubitelj sporta i društvenih igara, osoba sa pasijom prema istoriji i knjigama sličnih tema, daje prednost kvalitetnim materijalima i funkcionalnom dizajnu za robu koja olakšava suočavanje sa izazovima na terenu, jaka nacionalna svest i ponos prema simbolima naših korena, aktivnost po svim vremenskim uslovima ne predstavlja povod za izgovor a poseduje i veliko poštovanje prema tehnologiji i raznim naprednim instrumentima, raspon simpatija kreće se od tradicionalnog do savremenog i futurističkog koncepta.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Jako sam ponosan na sve što smo stvorili, ponosan sam i na ljude koji čine naš tim ali i ljude koji su naši saradnici i one koji su naši kupci. Čestit pristup poslovanju bez kompromisa u ispunjenju dogovorenog je temelj na kome stojimo i gradimo našu priču dalje."
Na sledećem linku može se pogledati celokupnu ponudu: Brandit|Pentagon|YDS|Vojna oprema|Čizme|Džemperi - Military Shop


O brendu MilitaryShop.rs
On line prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 12.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.