Invest 2014 - Investicija u tvoju budućnost!

Izvor: PRObjave.com, 09.Apr.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Invest 2014 - Investicija u tvoju budućnost!

Želite li da pametno iskoristite vikend i uđete u svet ekonomije?

Studentska organizacija AIESEC ovog meseca organizuje projekat "Invest", koji okuplja studente svih godina na trodnevnoj konferenciji 12, 13. i 14. aprila, koja će se održati u prostorijama opštine Čukarica. Tokom ova tri dana studenti će moći da steknu znanja iz oblasti ekonomije, finansija i socijalnog preduzetništva.

Svaki od ova tri dana će biti posvećen određenim temama:
Bankarstvo i osiguranje Računovodstvo i revizija Socijalno preduzetništvo. Prisutni će imati priliku da čuju predavanja najboljih stručnjaka u ovim oblastima, kao što su dr Dejan Šoškić, bivši guverner Narodne banke Srbije i dr Jozefina Beke-Trivunac, predsednica Udruženja internih revizora Srbije.

Svaka tema će biti obrađena kroz nekoliko predavanja i radionica. Na kraju poslednjeg dana, posvećenog socijalnom preduzetništvu, održaće se i panel diskusija, na kojoj će stručnjaci iz prakse pričati o svojim iskustvima u socijalnom preduzetništvu. Nakon završetka konferencije učesnici će imati priliku da u toku dve nedelje stečena znanja primene u praksi rešavanjem studije slučaja koju će dobiti na početku projekta. Najbolji timovi će imati priliku da prezentuju svoja rešenja pred stručnim žirijem na završnom događaju 30. aprila, kada će pobednici osvojiti nagrade, među kojima je i internacionalna praksa.

Ukoliko želite da otkrijete i razvijate svoje potencijale, prisustvujete izuzetno zanimljivim i kvalitetnim predavanjima i napokon primenite već stečena znanja, prijavite se odmah!

Izaberite da pametno iskoristite slobodno vreme i investirajte u svoju budućnost!


AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Kamenička 6
11000 Beograd
Tel: +381.11.262.1455
Fax: +381.11.262.1455
Email: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Kontakt:
Gojko Radišić
Funkcija: Marketing & PR manager
Mob: +381.62.15.06.709
Email: :gojko.radisic@aiesec.net

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.