Internet Akademija u projektu Bloggers Network u 2016. godini

Izvor: PRObjave.com, 08.Jan.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet Akademija u projektu Bloggers Network u 2016. godini

Institucija Internet Akademija kompanije LINK group priključuje se u 2016. g. projektu Bloggers Network, angažovanjem predavača na ovoj instituciji koji su istovremeno i blogeri, da predstave svoj rad na Internet Akademiji kroz edukativne tekstove na svom blogu.
Kompanija LINK group je 2011. g. prva podržala projekat BloggersNetwork, i tokom perioda od 18 meseci u inicijalno projektu je učestvovalo ukupno preko 10 blogera. U 2016. godini ova kompanija ulazi u projekat Bloggers Network sa ciljem dodatne podrške blogerima koji predaju jedan deo stručnih predmeta na Internet akademiji.
Tokom trajanja edukacije na Internet Akademiji u 2016. godini, predavači koji imaju svoje blogove će predstavljati materiju iz svojih predavanja, koja su prethodno imali na nekom od smerova Internet Akademije.
Pored predavača iz Srbije, na Internet Akademiji ima i predavača-blogera iz regiona.
O Internet Akademiji
Internet Akademija omogućuje jednogodišnju klasičnu i onlajn internacionalnu sertifikovanu neformalnu edukaciju iz oblasti poslovne primene interneta.
Za razliku od praktičnih tehničkih znanja i veština koja se uče na srodnim jednogodišnjim studijama IT Akademije, Internet Akademija fokusira usvajanje konkretnih znanja i veština zaatraktivne poslovne pozicije iz oblasti e-trgovine, prodaje i razvoja poslovanja na internetu; poslovne pozicije iz oblasti upravljanja e-poslovanjem i e-marketingom, kao i za oblastupravljanja onlajn projektima i podacima; poslovne pozicije digital media menadžer i digital marketing planer; poslovne pozicije kreiranje sadržaja i optimizacija za pretraživače, kao i oblast odnosa s javnošču na internetu i upravljanje nalozima na društvenim mrežama.
Bloggers Network
Rajka Mamuzića 6
21000 Novi Sad
Email: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.