Humanitarni koncert povodom projekta Seize the day

Izvor: PRObjave.com, 03.Sep.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert povodom projekta "Seize the day"

Drugu godinu za redom, studentska organizacija AIESEC organizuje humanitarni projekat „Seize the day". Ideja samog projekta jeste rad sa obolelom decom koja su pacijenti na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. Cilj projekta je da obezbedi kvalitetno i upotpunjeno vreme deci koja leže na odeljenjima endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i opšte medicine, a u narednom periodu u projekat će se uključiti i deca sa odeljenja rehabilitacije.
Povodom projekta „Seize the day" AIESEC organizuje humanitarni koncert u subotu, 7. septembra u klubu Sterija (sa zadnje strane Srpskog narodnog pozorišta) sa početkom u 21h. Ulaz je besplatan, a sav dobrotvorni prilog je namenjen opremanju Dečije bolnice. Za dobru atmosferu zadužen je Pickup Arts bend koji će izvoditi poznate pop/rock hitove. Na žurci će učestvovati članovi AIESEC-a iz Novog Sada, inostrani studenti volonteri na ovom projektu, kao i svi vi koji ste voljni da pomognete ovoj deci. Dođite, i ulepšajte sebi veče, a mališanima u Dečijoj bolnici olakšajte tešku bitku koju vode.
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 124 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
Više o projektu možete naći na našem oficijalnom sajtu: www.ns.aiesec.org.rs i Facebook stranici www.facebook.com/AIESECNoviSad

AIESEC Novi Sad
Dr Sime Miloševića 16
21000 Novi Sad
Email: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt:
Jovana Udicki
Email: jovana.udicki@aiesec.net

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.