FONIS i ove godine organizuje projekat Studenti studentima koji će se održati 14. i 15. oktobra

Izvor: PRObjave.com, 27.Sep.2023, 17:16

FONIS i ove godine organizuje projekat Studenti studentima koji će se održati 14. i 15. oktobra

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Studenti studentima, koji se održava 14. i 15. oktobra.
S2S je edukativan projekat, a za cilj ima prenošenje različitih znanja, kako iz IT-ja, tako i iz menadžmenta i dizajna. Namenjen je studentima svih fakulteta u Srbiji koji žele da se usavršavaju u ovim sferama, prošire svoja znanja i praktično ih primene. Glavna zamisao projekta jeste spajanje studenata koji žele da nauče ili usavrše znanja iz određene oblasti sa istim koji svoje stečeno znanje iz iste žele da podele sa drugima.
Sastoji se od devet dvodnevnih radionica i panel diskusije na kojoj će razni stručnjaci podeliti svoja iskustva, a čiji je pokrovitelj kompanija Cycle. Radionice pokrivaju različite teme od E-commerce i Agile-a, preko Figme i After Effects-a, do Python-a, Unity-ja, Jave, Next.JS-a i React JS-a. Na njima će delegati imati priliku da od svojih kolega nauče o željenoj oblasti, dok će se oni u ulozi predavača potruditi da razreše sve nejasnoće koje se jave tokom predavanja.
Tokom projekta, studenti će imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše u željenoj sferi, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.
Prijave za učešće na projektu su otvorene do 8. oktobra na sajtu s2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o projektu. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na Instagram profilu @fonis_fon.
Udruženje studenata informatike - FONIS
Jove Ilića 154
11000 Beograd
Email: nevena.djuricic@fonis.rs
Web: www.fonis.rs
Kontakt:
Nevena Đuričić
Funkcija: Odnosi sa javnošću / Public relations
Email: nevena.djuricic@fonis.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.