Elegantni muški nakit u novoj ponudi na militaryshop.rs sajtu sa atraktivnim cenama

Izvor: PRObjave.com, 05.Jul.2023, 17:31

Elegantni muški nakit u novoj ponudi na militaryshop.rs sajtu sa atraktivnim cenama

Ako tražite modni dodatak za sebe ili kao poklon osobi sa karakterom onda u ponudi možete pronaći brojne komade koji šalju jasnu poruku i ističu svari koje su vama bitne.
U ponudi se nalaze narukvice i ogrlice koji su izradjeni od metala, kože i drugih sirovina. Brza isporuka je nešto što se podrazumeva prilikom poručivanja na portalu militaryshop.rs a plaćanje je pouzećem.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Verujem da će ovi posebno odabrani komadi nakita upotpuniti izgled svih naših kupaca kako bi istakli motive koji su im bitni a ujedno daje mogućnost da pošalju poruku da su muškarci koji drže do svog izgleda."
Kompletna ponuda modnih detalja izradjena je od kvalitetnih materijala i veoma su prijatni za nošenje. Cena artikala u ponudi je povoljna za sve kategorije kupaca a u estetskom pogledu daje utisak veoma luksuznih dodataka poput premium brendova.
Na sledećem linku može se pogledati ponuda Panama Kapa: https://www.militaryshop.rs/oznaka-proizvoda/muski-nakit/

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.