Izvor: PRObjave.com, 10.Feb.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Atanasov najavio ministarsku konferenciju Saveta Evrope u Beogradu

Zamenik ministara za omladinu i sport Srbije Dragan Atanasov, govorći o aktivnostima Ministarstva omladine i sporta Srbije u ovoj godini, na konferenciji za medije Sportskog saveza Srbije u hotelu Union u Beogradu, obavestio je da će Beograd od 14. do 16. marta bit domaćin ministarske konferencije Saveta Evrope.
- Prisustvovaće ministri iz resora za sport i omladinu evropskih zemlja, organizator je Savet Evrope a domaćin će biti Ministarstvo omladine i sporta Srbije – rekao je Atanasov. - Teme su veoma interesantne, dve najvažnije su borba protiv nameštanja rezultata sportskih mečeva kao i iskorenjivanje nelegalnog klađenja.
Među gostima biće predsednik UEFA Mišel Platini, predsednik Evropskih olimpijskih komiteta Patrik Hiki i druge ugledne zvanice.
Prethodna ministarska konferencija Saveta Evrope održana je 2010. u Bakuu u Azarbejdžanu, kada je za domaćina naredne određen Beograd. U Bakuu je ministar omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić Markovič predložila rezoluciju koja je usvojena, da se sportisima ublaži vizni režimi.
Sportski savez Srbije
Makedonska 28/II
11000 Beograd
Tel: +381 11 322 42 69
Fax: +381 11 322 00 79
Email: sport@eunet.rs
Web: www.serbiansport.com

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Ministarska konferencija Saveta Evrope u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Feb.2012, 11:39

Zamenik ministra za omladinu i sport Srbije Dragan Atanasov najavio je da će Beograd od 14. do 16. marta biti domaćin ministarske konferencije Saveta Evrope. - Prisustvovaće ministri iz resora za sport i omladinu evropskih zemlja; organizator je Savet Evrope a domaćin će biti Ministarstvo omladine...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.