Dodatak za preživljavanje u prirodi proizveden u Srbiji na sajtu militaryshop.rs

Izvor: PRObjave.com, 09.Okt.2023, 17:28

Dodatak za preživljavanje u prirodi proizveden u Srbiji na sajtu militaryshop.rs

Ponuda na sajtu militaryshop.rs obogaćena je još jednom serijom artikala proizvedenih u Srbiji što je strateški cilj kompanije u pogledu podrške domaćim proizvođačima i lakšem plasmanu njihove robe na tržištu.
Parakord privesci i narukvice izrađeni su od padobranskog užeta i mogu se koristiti prilikom boravka u prirodi kao uže za pravljenje zaklona u vidu nosača šatorskog krila ili se može upotrebiti kao rezervna pertla ili za vezivanje iznad mesta krvarenja ako dođe do povrede a koristi se i u pravljenju zamki za životinje.
Menadžer Luka Antić izjavio je: „Ponosimo se svim artiklima koji su proizvedeni u Srbiji i to rado ističemo i promovišemo na našim mrežama i platformama. Parakord narukvice i privesci pored estetskog momenta imaju i upotrebnu vrednost. Kanap je testiran i pouzdan pa nećete morati da strahujete za funkcionalnost. Atraktivan dizajn sa različitim tehnikama pletenja daje kanapu kompaktnu formu koju lako možete okačiti na privezak, ranac ili jednostavno nositi na ruci."
Na sledećem linku može se pogledati ponudu: www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 12.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.
Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
11070 Beograd
Tel: +381 69 2222325
Email: info@militaria.rs

Kontakt:
Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Mob: +381 60 4440096
Email: luka@militaria.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.