Izvor: PRObjave.com, 25.Okt.2010, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci OŠ "Drinka Pavlović" majstori na biciklima

Đaci OŠ "Drinka Pavlović", pokazali su na školskom prvenstvu u biciklizmu da umeju dobro da voze ali i da se bore za medalje. Takmičenje je organizovao Biciklistički savez Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda a pomogli su i direktor škole Milena Bićanin i profesor Mihailo Tomić.

Dečacima i devojčicama podeljena je i mala brošura u kojoj je objašnjeno kako treba da se ponašaju biciklisti u soabraćaju. Svi učesnici ttrka, a bilo ih je blizu 40, bili su opremljeni i kacigama, koja je obezbedio BS Beograda i koje su obavezni rekvizit bez koga ne sme da se seda na bicikl... Takmičili su se na planinskim biciklima na stazi od 500 metara u Donjem gradu kod Nebojšine kule na Kalemegdanu.

Plasmani na takmičenju škole – peti razredi, devojčice: Milica Rajković, Isidora Ivanović.
Dečaci: Sava Nikolić.
Šesti razredi: Uroš Jovanović, Aleksa Čpajak, Aleksa Živanović.
Sedmi razredi. Sergej Bojović, Nemanja Nikolić, Konstantin Popović.
Osmi razredi: Todor Kuveljić, Nikola Petrović, Nikita Bojović.
Biciklistički savez Beograda
Hilandarska 6
11000 Beograd
Tel: 011/32-46-039
Web: www.cycling-belgrade.rs
Kontakt:
Ranko Marić
Funkcija: Sekretar
Mob: 063 692 793

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.