Izvor: PRObjave.com, 23.Dec.2009, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda organizuje školu biciklizma za raspust

Biciklistički klub Crvena zvezda organizovaće u toku zimskog raspusta, školu biciklizma u OŠ "Kralj Petar Prvi Karađorđević" u Beogradu.
- Ideja je da privučemo, pre svega, đake, i da ih uvedemo u tajne našeg sporta – kaže direktor Crvene zvezde Petar Rokvić. – Škola će se organizovati na valjcima, koji su, inače, za takmičare izuzetno važni u zimskom periodu jer se vožnjom na njima čuva kondicija, dok početnici na njima uče i neke veoma bitne osnovne elemente biciklističkog sporta.
ahvaljujemo se Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda koji je podržao ovu školu, kao i rukovodstvu Osnovne škole "Kralj Petar Prvi Karađorđević" na Vračaru u Marulićevoj ulici broj 8, gde imamo odlične uslove za rad.

Škola će se, pod nadzorom vrsnih stručnjaka i već afirmisanih biciklista i reprezentativaca crveno belih, održavati svakog dana od 11 do 14 časova. Sve informacije o ovoj školi, mogu da se dobiju na telefone 066/802 27 27 ili 011/2751 764.
Bike Crvena Zvezda
Ljutice Bogdana 1a
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 452 544
Email: bike@eunet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.