Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

Izvor: PRObjave.com, 03.Sep.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

31. avgusta 2013. godine u Budimpešti je održano finalna runda 3. centralno-evropskog takmičenja iz streličarstva, Central European Cup 2013, na kome je i učestvovala naša reprezentacija. Prevoz naših sportista je obezbedila kompanija Beocontrol prevoz putnika.
Takmičenje se održavalo u kategorijama masteri, seniori, juniori i kadeti. Naša reprezentacija je ostvarila zapažen rezultat osvojivši 6 medalja - 4 srebrne i 2 bronzane što predstavlja veliki uspeh za naš sport. Medalje su osvojili Katlin Varga - bronza, Akoš Varga srebro, Nina Milenković - srebro x2 i 2. mesto u srednjoj Evropi, Ljubiša Urošević - bronza i srebro i 2. mesto u srednjoj Evropi.
Beocontrol prevoz putnika se bavi organizovanim vanilinijskim prevozom putnika na svim relacijama luksuznim autobusima kao i minibus i kombi vozilima sa posebnim fokusom na prevoz sportista.
Beocontrol doo
Vojni Put 276C, Blok II
Beograd
Tel: 011 6680260
Email: beograd@beocontrol.com
Web: beocontrol.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.