Bend Akustika u ponedeljak nastupa u kafe restoranu Bacano

Izvor: PRObjave.com, 08.Feb.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend Akustika u ponedeljak nastupa u kafe restoranu Bacano

U kafe restoranu Bacano u Novom Sadu gosti su navikli da se svako veče opuštaju uz kvalitetnu muziku u prijatnom ambijentu. Za takvu atmosferu velikim delom su zaslužni bendovi koji nastupaju u ovom kafe restoranu i koji svojim repertoarom čine svako veče u Bacanu posebnim.
Akustika je ime novog benda koji će se prvi put predstaviti gostima u Bacanu u ponedeljak, 11. februara. Članovi Akustike okupili su se u martu 2011. godine i za kratko vreme uspeli su da se predstave novosadskoj publici u mnogim klubovima. Njihov rad baziran je na akustičnim obradama izvođača strane pop, rock i rnb scene. Bend čine četiri člana, Dunja Palček–vokal, Dragan Čupić–akustična gitara, Miroslav Čupić–bas gitara, Nemanja Tasić–bubanj.
U toku naredne nedelje, pored benda Akustika, za goste Bacana nastupaće i Bora Višnjički Jazz Kvartet, Svetlana Palada, Akustična soba, Cherry Cool i Porno Masters Trio. Polako se približava i praznik zaštitnika vinogradara i ugostitelja Sv. Trifun, povodom čega će u Bacanu biti upriličena mnoga iznenađenja!
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.