Izvor: Blic, 20.Avg.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školski sajam knjiga

Lanac knjižara “Vulkan” organizovaće, od 22. avgusta do 4. septembra, Školski sajam knjiga u Tržnom centru “Delta siti”, najavio je danas “Vulkan”.

U centralnom atrijumu "Delta sitija”, "Vulkan” će ponuditi značajna dela svetske književnosti, izdanja naučne i epske fantastike, stripove, popularne enciklopedije i stručnu literaturu, ali i veliki izbor knjiga za decu predškolskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i školskog uzrasta.

Posetioci će moći da kupe za svoje mališane radne sveske, vežbanke, atlase, školske i neme karte i lektiru za osnovnu školu.

Jedan dan sajma biće posebno posvećen najmladjima, a u saradnji sa Centrom za integraciju mladih, "Vulkan” će ugostiti i decu iz "Svratišta”.

Popusti i razne akcije trajaće tokom čitavog sajma, kao i druženje sa poznatim domaćim autorima.

Sajam će otvoriti autorka knjige "Nije strašno ako padneš, strašno je ako ne ustaneš” Gorica Nešović, koja će potpisivati svoju knjigu, a gosti u narednim danima biće i Anka Milić Joksimović, Vesna Dedić i Žana Poliakov.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesna Dedić na Vulkanovom školskom sajmu

Izvor: Story, 20.Avg.2011

Lanac knjižara Vulkan od 22. avgusta do 4. septembra, organizuje školski sajam knjiga u šoping molu Delta City, a na njemu će učestvovati i

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.