Sajam knjiga

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam knjiga

Za knjigu jedan dan duže. Ove godine Sajam knjiga trajaće jedan dan duže, a posetioce očekuje više od 800 izlagača iz Srbije i sveta. Sajam knjiga otvoriće pisac Svetislav Basara.

Međunarodni beogradski Sajam knjiga biće održan od 23. do 30. oktobra, pod sloganom "Knjige spajaju ljude".Počasni gosti sajma su zemlje sa portugalskog govornog područja (Brazil, Angola, Portugal), a najavljeno je učešće oko 800 izdavača, od kojih 29 iz inostranstva. Utorak i sreda, 25. i 26. oktobar, biće porodični dani, kada će za porodice biti upriličeni posebni popusti. Tradicionalni školski dan je 27. oktobar. Cena ulaznica ista je kao i prošle godine, 250 dinara za pojedinačnu posetu, a 150 za grupne posetioce. Porodične ulaznice koštaće 600 dinara. Radno vreme sajma ove godine je produženo i trajaće od 10-21 sat. Centralno mesto biće posvećeno jubileju - pola veka od Nobelove nagrade Ivi Andriću, a u čast piscu biće pripremljena i izložba u Hali jedan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.