Putujući sajam knjiga  Volim da čitam od 1. decembra u Beogradu

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putujući sajam knjiga "Volim da čitam" od 1. decembra u Beogradu

Centar za kulturu Grocka u saradnji sa vodećim domaćim izdavačima i gročanskim osnovnim školama organizuje, sedmi po redu, Putujući sajam knjiga pod nazivom "Volim da čitam". Od 1. do 11. decembra sajam će gostovati u osnovnim školama "Ilija Garašanin" (Grocka), "Miloje Vasić" i "Aleksa Šantić" iz Kaluđerice i "Nikola Tesla" iz Vinče

Na Putujućem sajmu knjiga izdanja za decu i mlade predstaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sledeći izdavači: Kreativni centar, Evro Guinti, Prometej Novi Sad, Feniks Libris, Publik praktikum, Propolis plus, Enco book, 3D+, Škola plus, Leo commerc, Profil, IP Bulevar, Beogradska knjiga, Portalibris, Laguna i Odiseja. Sajam je namenjen osnovnim školama sa teritorije opštine Grocka, sa ciljem da se učenicima približi knjiga i izdavaštvo danas, poštujući interesovanja i saznajne potrebe mladih.

U okviru Putujućeg sajma knjiga 7. decembra u osnovnim školama u Grockoj, Kaluđerici i Vinči lepote čitalaštva predstaviće Uroš Petrović, poznati pisac za decu i mlade, čiji se romani čitaju i nalaze u bibliotekama i knjižarama širom sveta, a po romanu "Peti leptir" smimljen je i film.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.