Poznat spisak učesnika Srbija Opena

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat spisak učesnika Srbija Opena

Treći Srbija Open biće održan na teniskim terenima na Dorćolu od 23. aprila do 1. maja, kada je na programu veliko finale.

Srbija Open: Španska armada napada Srbe

Đokovići: Napad na "Srbija Open"

Nole: Moj tata je bio trbušni plesač

Srđan Đoković: Političari podržali Bobu (VIDEO)

Grad Beograd pomogao je sa deset miliona dinara organizaciju ATP turnira iz serije 250, pišu Večernje novosti.

- Prema istraživanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sprovedenim u decembru, stanovnici srpske prestonice najviše su ponosni na tri događaja. Prvi je Sajam knjiga, drugi Beogradski maraton, a treći Srbija Open. Zato je jasno zašto ćemo uvek podržavati ovu prestižnu sportsku manifestaciju - istakao je gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas.

Direktor turnira, Goran Đoković, izrazio je nadu da će nadmetanje već sledeće godine prerasti u kategoriju 500, a navijače je pozvao da dođu u što većem broju.

Ulaznice od 900 do 13.200

Ulaz na teniski kompleks i mečeve kvalifikacija je slobodan, dok cene karata za mečeve od prvog kola do četvrfinala iznose 900 dinara (dnevni termin) i 1.300 (večernji). Ulaznice za polufinala su 2.200 dinara, a za finale 3.300. Komplet za ceo turnir staje 13.200 dinara.

Pored najboljih srpskih tenisera, među učesnicima će biti i Španci: Giljermo Garsija Lopes, Albert Montanjes, Felisijano Lopez, Marsel Granoljers, Ruben Ramires Idalgo, zatim Argentinac Huan Monako, Džon Izner (SAD), Andrea Sepi (Italija), Mihail Kukuškin (Kazahstan), Kei Nišikori (Japan), Tobias Kamke (Nemačka), Rikardo Meljo (Brazil), Mahael Berer (Nemačka), Filipo Volandri (Italija), Blaž Kavčić (Slovenija), Somdev Deverman (Indija) i Fernando Gonzales iz Čilea, koji je dobio vajld kartu.

Pored ovih igrača, u glavnom žrebu će se naći i četiri kvalifikanta, dva tenisera sa vajld kartom i dva igrača sa specijalnom pozivnicom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.