Pisac iz Mozambika Mija Koto otvara Sajam knjiga

Izvor: S media, 19.Okt.2011, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pisac iz Mozambika Mija Koto otvara Sajam knjiga

Ovogodišnji 56. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu otvara Mija Koto, pisac iz Mozabika, saopšteno je na konferenciji za novinare u izdavačkoj kući “Geopoetika” koja upravo objavljuje njegov prvi roman na srpskom jeziku “Reka zvana vreme, kuća zvana zemlja”.

Pisac iz Mozambika Mija Koto otvoriće ovogodišnji, 56. Međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sajam knjiga u nedelju, 23. oktobra, u 18 sati, saopštio je danas njegov izdavač "Geopoetika".

Uslovi za Sajam knjiga isti za sve

"Otvorena knjiga" zatvara Sajam

Otvoren Sajam knjiga i stripa (VIDEO)

"Geopoetika" je ekskluzivni izdavač ovog pisca koji važi za jednog od najistaknutijih autora koji stvara na portugalskom jeziku i kome je "Geopoetika" objavila prvi srpski prevod jednog njegovog dela, roman "Reka zvana vreme, kuća zvana zemlja".

Mija Koto će nastupiti na štandu luzofonskih zemalja koje su kao predstavnice portugalskog jezika počasni gosti Sajma knjiga u ponedeljak 24. oktobra u 18 sati, a zatim će na štandu "Geopoetike" potpisivati knjige od 18.30 sati.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.