NOVOSADSKI SAJAM KNjIGA: Besplatan ulaz i popusti do 70 %

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Mar.2024, 21:02

NOVOSADSKI SAJAM KNjIGA: Besplatan ulaz i popusti do 70 %

Premijerna izdanja, atraktivne programe i brojne promocije priprema oko 60 izlagača koji će od 18. do 25. marta nastupiti na Novosadskom sajmu knjiga u Hali 1 Novosadskog sajma.

 
Uz besplatan ulaz za posetioce, izlagači najavljuju standardna, ali i specijalna sajamska sniženja i akcije. Popustom od čak 70 odsto publiku će dočekati zrenjaninska Agora, koja će promovisati nove naslove i domaće pisce.
 
Pčelica će izabrane naslove ponudi sa popustom 60%, dok će novi naslovi će biti sniženi 15 - 30%. Ta izdavačka kuća je ekskluzivni zastupnik romana Milovana Vitezovića, koje će promovisati na Sajmu.
 
Službeni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Zoster sutra na Novosadskom sajmu, promovišu album "Najgori"

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2024, 11:24

Mostarski sastav Zoster u subotu, 16. marta koncertom će promovisati svoj novi album "Najgori", u Hali 2 Novosadskog sajma.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.