Izvor: Danas, 19.Okt.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali sajam u knjižari Beopolis

Beograd - Mali sajam na kojem će učestvovati izdavačke kuće Booka i Fabrika knjiga biće održan od danas do 2. novembra u beogradskoj knjižari Beopolis. Budući da ove dve izdavačke kuće neće učestvovati na Beogradskom sajmu knjiga, one će svoja izdanja po posebnim, sajamskim cenama, ponuditi čitaocima u ovom prostoru.

Mali sajam otvoriće večeras u 19 sati Viktor Ivančić, a kako kažu iz knjižare >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Beopolis, ukoliko bude interesovanja, osim promocije knjige „Radnici i seljaci“, u naredne dve nedelje biće organizovana i druga dešavanja.

Priče sabrane u Ivančićevoj knjizi „Radnici i seljaci“ su analize posledica rata i divljačke, kvaziliberalne i kvazidemokratske transformacije hrvatskog (srpskog, bosansko-hercegovačkog…) društva. Likovi u ovim pričama - radnici, seljaci i šačica pripadnika poštene inteligencije - notorni su gubitnici tranzicije, koji u egzistencijalnoj krizi preispituju svoju prošlost, tragajući za uzrocima vlastitih nevolja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mali sajam Fabrike i Booke

Izvor: SEEcult.org, 20.Okt.2014, 01:04

Izdavačke kuće Booka i Fabrika knjiga, koje neće učestvovati na 59. Sajmu knjiga u Beogradu, organizuju od 20. oktobra do 2. novembra u knjižari Beopolis prvi “Mali sajam”, na kojem će prodavati svoja izdanja uz popust i družiti se sa posetiocima bez formalnosti, uz dobru muziku i opuštenu...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.