Maja Marijana eksperimentiše u seksu

Izvor: Kurir, 29.Okt.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana eksperimentiše u seksu

Folk pevačica na Beogradskom sajmu knjiga razgledala štivo sa erotskim sadržajem i kupila „Kama sutru“

Obnavlja seksualno gradivo.

Maja Marijana voli da uči. O seksu. Za dopunu gradiva nikad nije kasno. Jeste da je iz ove oblasti praksa najvažnija, ali nije naodmet da se pročitaju i knjige erotskog sadržaja. Tako je Maja prilikom posete Sajmu knjiga najviše vremena provela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pored štanda na kojem su bile izložene knjige kojima je seks glavna tema. Prva koju je dohvatila bila je knjiga „Seks - kako da uradite sve’’. Ona joj se poprilično svidela, ali joj se više dopala „Kama sutra“, koja prikazuje najviše poza u seksu. Dok su je prolaznici posmatrali, ona nije marila, već je udubljeno razgledala seksi fotke.

Otišla je Maja kući i s romanima poznatih pisaca, jer zna se da je ljubitelj knjiga.

(G. D.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Marijana eksperimentiše u seksu!

Izvor: Poznati.info, 29.Okt.2012

Maja Marijana voli da uči. O seksu. Za dopunu gradiva nikad nije kasno. Jeste da je iz ove oblasti praksa najvažnija, ali nije naodmet da se pročitaju i knjige erotskog sadržaja...Tako je Maja prilikom posete Sajmu knjiga najviše vremena provela pored štanda na kojem su bile izložene knjige...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.