CPG na Sajmu knjiga: U nedelju druženje sa autorima najlepših ljubavnih priča i romana

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CPG na Sajmu knjiga: U nedelju druženje sa autorima najlepših ljubavnih priča i romana

Do nedelje 1. novembra u okviru Sajma knjiga koji okuplja svake godine 150.000 posetilaca, prvi put organizovan je Media Market koji je okupio najveće medijske kuće, izdavače, marketinške agencije…

Na štandu Color Press Grupe, u hali 3 Beogradskog sajma, svaki dan su se sa čitaocima družili urednici jednog od magazina CPG kao i njihovi gosti: modni kreatori i stilisti, youtuberi, pisci, nutricionisti, lekari i mnogi drugi.

Svakog dana na štandu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << CPG predstavila se po jedna srpska vinarija, a u 15.00 svakodnevno je priređen koktel sa zakuskom.

Poslednjeg dana Media Marketa, u nedelju 1. novembra, od 12 časova družite se sa autorima najlepših ljubavnih priča i romana. Domaćin je Mirjana Pantoš – Ljubavne priče: “Moja tajna”, “Moja sudbina”, ljubavni romani…, a gost Rajko Dvizac, pisac i autor ljubavnih priča.

Atmosferu sa prethodnih dana pogledajte ovde:

Treći dan Media Marketa: Na štandu Color Press Grupe paneli o budućnosti medija

CPG na Sajmu knjiga: Drugog dana posetioci se družili sa fotografima

CPG na sajmu knjiga: Prvog dana tinejdžeri se družili sa redakcijom magazina “Bravo” i “ScreenFun”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.