BESPLATAN ULAZ NA SAJAM KNJIGA: Više od 60 izlagača u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:05

BESPLATAN ULAZ NA SAJAM KNJIGA: Više od 60 izlagača u Novom Sadu

Sajam knjiga traje do 25.marta u Hali I Novosadskog sajma.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je Sajam knjiga u Novom Sadu kao počasni gost i tom prilikom rekao da će Sajam ove godine okupiti preko 60 izlagača iz Srbije i regiona.
Mirović je dodao da će na Sajmu biti predstavljena domaća poezija koja je jedan od najboljih predstavnika srpske narodne duše.
- Veliko mi je zadovoljstvo što sam gost Sajma. Izašla mi je peta knjiga poezije koja govori o savremenim problemima, lažnim idolima, izazovima Evrope, licemerstvu na Bliskom istoku i mnogim drugim temama. Sve to što ćete videti u knjigama treba da je deo misije podsticanja na razmišljanje i buđenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.