Anina knjiga promovisana na sjmu u Frankfurtu

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anina knjiga promovisana na sjmu u Frankfurtu

VLADIČIN HAN – U prisustvu specijalnog gosta, poznatog pesnika za decu Ljubivoja Ršumovića, juče je na Frankfurtskom sajmu knjiga svečano otvoren štand UP „Sedmica“, na kome je predstavljena knjiga mlade pesnikinje Ane Ilić iz Vladičinog Hana.

O knjizi „Pod svetlom istine“ naše Ane govorila je književnica Nisveta Grabovac Šabić, koja je i pomogla da se Anine knjige nađu na nemačkom sajmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Svake godine za vreme Frankfurtskog sajma „Sedmica“ organizuje Oktobarske susrete pisaca dijaspore u okviru kojih će  1. oktobra biti predstavljena i zbirka pesama Ane Ilić.

Manifestacija u Nemačkoj je i humanitarnog karaktera na kojoj će se pored Anine zbirke pesama “Pod svetlom istine” prodavati i naslovi pisaca Udruženja “Sedmica” a sva sredstva koja tako budu prikupljena su namenjena za kupovinu lekova iz inostranstva, obezbeđivanju banjske rehabilitacije, te poboljšanju kvaliteta života mlade autorke, koja inače  boluje od Fridrajhove ataksije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Čast spasli dijaspora i "Vesti"

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2013

U Frankfurtu je otvoren 65. po redu Sajam knjiga, najveća svetkovina pisane reči na svetu. Na 17 hektara štandova izlaže 7.300 izdavača, boravi 1.500 autora i deset hiljada novinara, zemlja gost je Brazil, a očekuje se da će u subotu i nedelju, u dane za publiku (prva tri dana su rezervisane za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.