Sutra rezultati prijemnog za specijalizovane škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 16:49

Sutra rezultati prijemnog za specijalizovane škole

Konačni rezultati prijemnih ispita za upis u specijalizovane gimnazije i odeljenja, umetničke i muzičke škole, kao i bilingvalna odeljenja biće dostupni sutra na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Učenici zainteresovnai za upis u neku od ovih škola prijemne ispite polagali su od 7. do 16. maja.

Za polaganje prijemnih ispita za upis učenika u specijalizovana odeljenja i škole za sledeću školsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godinu prijavilo se ukupno 7.336 kandidata za ukupno 4.871 mesto.

Najveće interesovanje učenika bilo je za upis u bilingvalna odeljenja, zatim za odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju, za audio - vizuelne umetnosti, matematiku, kao i za računarstvo i informatiku.

S obzirom da je administrativni deo procesa upisa u srednje škole u potpunosti digitalizovan, roditelji i učenici putem ovog portala mogu imati uvid u preliminarne i konačne rezultate, podnositi žalbe, popuniti i predati listu želja, videti konačan raspored učenika po školama, navelo je Ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Rezultati prijemnog ispita

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas rezultati prijemnog za specijalizovane škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 08:10

Danas će na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs biti dostupni konačni rezultati prijemnih ispita za upis u specijalizovane gimnazije i odeljenja, umetničke i muzičke škole, kao i bilingvalna odeljenja, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja...Učenici zainteresovani za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.