Sutra kraj prijavljivanja za upis brucoša

Izvor: Blic, 23.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kraj prijavljivanja za upis brucoša

BEOGRAD - Prijavljivanje za upis brucoša na državne fakultete u Srbiji završava se sutra, a prijemni ispiti polagaće se od od 27. do 29. juna.

sPrilikom prijavljivanja predaju se fotokopije svedočanstava iz sva četiri razreda srednje škole, diplome o završenom maturskom ispitu i dokaz o uplati nadoknade za polaganje prijemnog ispita. Na uvid se dostavljaju originalna dokumenta.

Rezultati prijemnih ispita i preliminarne rang liste trebalo bi da budu objavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 30. juna. Primedbe se podnose 1. i 2. jula, a konačne rang liste treba da budu istaknute na oglasnim tablama fakulteta 4. jula.

Upis kandidata počinje 6. jula i treba da bude završen do 15. jula. Ove godine o trošku države na fakultete se može upisati nešto više od 35.000 akademaca, kao i 20.000 samofinansirajućih studenata.

Povezane vesti: Sutra počinje prijavljivanje za upis brucoša Preporuka brucošima da biraju akreditovane fakultete Na beogradskim fakultetima 987 slobodnih mesta za brucoše Završnica trke za indekse Mesta za 20.674 brucoša
Pogledaj vesti o: Rezultati prijemnog ispita

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.