Zvornik: Sudar autobusa i automobila, poginuo dečak, četvoro članova porodice povređeno

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2015, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvornik: Sudar autobusa i automobila, poginuo dečak, četvoro članova porodice povređeno

Dečak Danilo G. je poginuo, a još četiri člana njegove porodice teže su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu oko 18.30 dogodila na magistralnom putu Zvornik - Vlasenica u mestu Tabana. Kako se nezvanično saznaje, reč je o porodici koja je iz Inđije krenula na svadbu u Vlasenicu, a njihov automobil sudario se sa autobusom firme "Kondor", koji je išao iz Istočnog Sarajeva za Beograd. Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković rekao je da je dečak dovezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bez znakova života, dok su ostali pacijenti primljeni sa težim stepenom povreda. - Dva dečaka su primljena sa težim povredama, od kojih jedan ima prelom butne kosti, a drugi povredu glave - rekao je Novaković i dodao da otac dečaka ima prelom podlaktice i grudnog koša, a majka lakše povrede. - Posle ukazane pomoći, pacijenti su u stabilnom stanju upućeni sanitetskim vozilima u Urgentni centar u Beograd na dalje lečenje - rekao je Novaković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedija srpske porodice kod Zvornika: Jedno dete izgubilo život

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2015

Jedan dečak je poginuo, a četvoro je teže povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u mestu Tabana, prenosi “Blic”...Dežurni hirurg Opšte bolnice Zvornik Radivoje Novaković rekao je novinskoj agenciji Srni da je jedan dečak dovezen bez znakova života, dok...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.