Zvijezda 09 domaćin Slobodi: Derbi “ranjenih rivala”

Izvor: Blic, 13.Okt.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvijezda 09 domaćin Slobodi: Derbi “ranjenih rivala”

Fudbaleri Zvijezde 09 već dva kola nisu postigli pogodak i ukoliko žele da ostanu na čelu tabele neophodna im je pobeda protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.

Biće to duel “ranjenih” rivala, jer su gosti doživeli dva visoka poraza u poslednja dva meča.

Zbog povreda u timu iz Etno sela Stanišići neće biti Selmira Mahmutovića, Dragiše Stanića i Stefana Tripkovića, ali štoper Nikola Mazić veruje da njegov tim može osvojiti tri boda.

- Protiv Slobode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne razmišljamo ni o jednom drugom rezultatu osim pobede, ali smo svesni da nas čeka izuzetno težak zadatak, što je veliki hendikep. Međutim ukoliko odigramo na svom nivou i svi pružimo svoj maksimum uveren sam da će bodovi ostati u Etno selu Stanišići. Nalazimo se u maloj napadačkoj krizi, jer pored dve prvenstvene utakmice nismo postigli pogodak ni u Kupu RS, pa se nadam da ćemo taj negativni niz prekinuti na ovom meču. Ukoliko pobedimo Slobodu gotovo izvesno ćemo kao prvoplasirani tim završiti jesenji deo regularnog dela sezone, a naš cilj je jasan i to je plasman u Premijer ligu BiH – rekao je Mazić.

Sloboda će biti oslabljena odustvom napadača Miloš Srndovića, koji je zaradio tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata i pauziraće do kraja sezone.

- U meč protiv Zvijezde 09 ulazimo sa dva teška poraza protiv Rudara u prvenstvu i Modriče u Kupu RS. To je dodatni problem, uz činjenicu da igramo sa najboljom ekipom u našem prvenstvu, predvođenu vrlo iskusnim trenerom. Autsajderi smo, ali se nećemo predati unapred, bez obzira na kvalitet protivnika. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što povoljniji rezultat – istakao je trener Čedomir Ćulum.

Sve utakmice 10. kola igraju se sutra (subota) od 15 časova, a sastaju se: Zvijezda 09 – Sloboda, Drina – Rudar Prijedor, Sutjeska – Sloga, Podrinje – Slavija, Napredak – Kozara, Tekstilac – Željezničar Sport tim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.