Znatno SVEŽIJE nego prethodnih dana: U Bosni sutra nestabilno vreme s kišom, pljuskovima i GRMLJAVINOM

Izvor: Blic, 25.Jul.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znatno SVEŽIJE nego prethodnih dana: U Bosni sutra nestabilno vreme s kišom, pljuskovima i GRMLJAVINOM

Promenljivo vreme uz mestimičnu kišu i pljuskove sa grmljavinom, češće u popodnevnim časovima, sa prijatnom temperaturom vazduha, preovladavaće sutra u Republici Srpskoj i FBiH.

Nastavlja se pretežno oblačno i nestabilno vreme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutru i prepodne biće mestimično kiše ili pljuskova na istoku i jugu, a na severu biće suvo uz sunčane periode. Poslepodne i na severu biće nestabilno vreme, uz povremene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pljuskove sa grmljavinom, sa mogućnošću ponegde i jačih pljuskova, uz pojavu grada.

Duvaće slab vetar, pri pljuskovima umeren, istočni i severoistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 17 stepeni, na jugu oko 19 stepeni. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 21 do 28 stepeni Celzijusovih, u višim predelima od 17 stepeni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.