Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Nov.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene (ne) mogu biti savršene

Žene koje teže savršenstvu, mogu odmah da odustanu. Naime, muškarci zapravo vole dame sa manama. Istraživači su otkrili da nema ni jednog muškarca koji bi svoju partnerku ocijenio kao savršenu. Od 2.000 ispitanika, četiri od pet reklo je da je dame izabralo upravo iz tog razloga. Zapravo, 80 odsto muškaraca ubijeđeno je da savršene žene ne postoje, dok polovina kaže da sadašnje partnerke smatra "onim pravim". Istraživanje koje je sprovela firma "Remington" otkrilo je da većina muškaraca svoje ljepše polovine ocijenila kao samo 67 odsto savršene. Među manama voljenih žena su niska primanja, "kratak fitilj", mržnja prema sportu i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/zene-ne-mogu-biti-savrsene.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Kako posao vašeg partnera utiče na vaš seksualni život?

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2012, 17:40

Istraživanje sprovedeno na 400 udatih žena otkrilo je kako posao muža može da utiče na njihov seksualni život...Muškarci u uniformi81 odsto žena izjavilo je da je najbolja stvar kod muškaraca koji se bave poslovima koji zahtevaju nošenje uniforme (vatrogasci, policajci, poštari..) to što...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.