Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Mar.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena sa pet presađenih organa rodila zdravo dijete

Žena kojoj su u jednoj bolnici u Majamiju 2007. presađeni jetra, pankreas, želudac, tanko i debelo crijevo, je krajem februara rodila zdravu djevojčicu, što je, kako se vjeruje, prvi slučaj da se osoba nad kojom je obavljena petostruka transplantacija porodi. Fatema Al Asnari, koja živi u Kataru, se porodila 26. februara u bolnici Džekson memorijal, u Majamiju, istoj onoj u kojoj su joj svojevremeno obavljene transplantacije, izvještava AP. Beba, koja je dobila ime Alkadi, je na rođenju bila teška preko 2,5 kg. Fatema Al Asnari je imala samo 19 godina kada joj je utvrđen krvni ugrušak u glavnoj Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/zena-sa-pet-presadjenih-organa-rodila-zdravo-dijete.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Žena sa pet transplantiranih organa rodila zdravo dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2013

Žena kojoj su u jednoj bolnici u Majamiju 2007. presađeni jetra, pankreas, želudac, tanko i debelo crijevo, je krajem februara rodila zdravu djevojčicu, što je, kako se vjeruje, prvi slučaj da se osoba nad kojom je obavljena petostruka transplantacija porodi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.