Željezničar u drugom kolu kvalifikacija, Sarajevo se oprostilo od Lige Evrope

Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željezničar u drugom kolu kvalifikacija, Sarajevo se oprostilo od Lige Evrope

Sarajevski premijerligaši Željezničar i Sarajevo ostvarili su polovičan učinak u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Željezničar je remijem 2:2 u revanš meču odigranom protiv crnogorske Zete u gostima obezbedio prolaz u drugo kolo kvalifikacija, pošto je u prvom meču u Sarajevu slavio sa 1:0.

Sa druge strane, njihov gradski rival Sarajevo zabeležio je pobedu 2:1 na svom stadionu protiv ekipe Zarja Balti iz Moldavije, ali to nije bilo dovoljno za direktan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prolaz, pošto je prvi meč u Moldaviji završen identičnom rezultatom, ali u korist domaćina.

Ukupan rezultat nakon dva odigrana meča bio je  3:3, a produžeci nisu doneli pobednika. Ekipa iz Moldavije bila je uspešnija u penal seriji 6:5, obezbedivši prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.